Ruim 30 teams met zaalvoetbaltoernooi

Akris, winnaar Moordrecht (cat 14+)

Afgelopen week vond het driedaagse kerstzaalvoetbaltoernooi plaats binnen de gemeente Zuidplas. Het toernooi werd zoals ieder jaar georganiseerd door Stichting Jeugdwerk Zuidplas. Op maandag 21 december in Nieuwerkerk, woensdag 23 december in Zevenhuizen en donderdag 24 december was Moordrecht aan de beurt.

In alle dorpen was een goede opkomst met in totaal ruim dertig teams! Naast de sportieve houding van de deelnemers was ook het publiek verantwoordelijk voor de goede sfeer. Zowel bij de leeftijdscategorie -14 als +14 werd er fanatiek gespeeld maar werd er ook veel gelachen. Eén van de hoogtepunten van het toernooi was het bezoek van twee wethouders, Rik van Woudenberg en Jan Hordijk, die ook een partij meespeelden. Samen met de organisatoren speelden zij een wedstrijd tegen een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld team. Al vroeg in de wedstrijd bleek dat de jongere spelers de dominante partij waren en uiteindelijk werd het dan ook nul voor de senioren tegen drie voor de junioren!

De organisatie kijkt terug op een mooi toernooi en kijkt uit naar volgend jaar om alle voetballers en het publiek weer te verwelkomen.

28-12-2015 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Talent bij zaalvoetbaltoernooien in de Zuidplas

Team Kora

In de eerste week van de kerstvakantie, vonden in de dorpen van de Zuidplas zaalvoetbaltoernooien plaats,  georganiseerd door Stichting Jeugdwerk Zuidplas. Over 3 dagen verspreid werd er

29-12-2014 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Kerstzaalvoetbaltoernooi komt er weer aan!

In de kerstvakantie organiseert het sportbuurtwerk van Stichting Jeugdwerk Zuiplas verspreid over drie dagen een groots zaalvoetbal-spektakel in de gemeente Zuidplas! Je kunt meedoen als je

 

10-12-2014 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Container bij 't Blok

Even geleden is bij het skatepark naast ’t Blok een container geplaatst, die is ingericht als ontmoetingsplek voor jongeren. Deze voorziening werd mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rabobank Coöperatief Dividend Fonds, Advocatenkantoor de Deugd en de Geen Gezeur Groep v.o.f. (SKW – gecertificeerd VvE Beheerder)
Vorige week hebben leerlingen van het Grafisch Lyceum in samenwerking met Stichting Jeugdwerk Zuidplas een mooie graffiti erop gezet, waarbij jongeren worden aangespoord het schoon te houden. Bedoeling is dat er met regelmaat een nieuwe graffiti op wordt gezet door de leerlingen. Jongeren weten de plek al goed te vinden en het is er dan ook regelmatig gezellig druk. 

14-07-2014 • 0 reactie(s) • Reageer

Binnenkort weer!

Houd de website in de gaten voor informatie over de aankomende straatvoetbaltoernooitjes in Moerkapelle, Zevenhuizen en Oud Verlaat. In de zomer komen ze er weer aan!

Voor meer info, mail:
luug@jeugdwerkzuidplas.nl
app: 0634936769

26-06-2014 • 0 reactie(s) • Reageer