Festivals e.a.

jaarlijks organiseert Stichting Jeugdwerk Nieuwerkerk allerlei festivals en evenementen.

 

Jeugdvakantieweek was erg gezellig!

Afgelopen week is de zomervakantie afgesloten met een gezellige Jeugdvakantieweek. Over de gehele week zijn er ruim 1000 bezoekers langs geweest bij de activiteiten. We zijn maandag gestart met de strandspelen op het Raadhuisplein alwaar wethouder Muller en Kinderburgemeester Veronique de Jeugdvakantieweek op

26-08-2015 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Jeugdvakantieweek in Nieuwerkerk!

Volgende week is het alweer zover....het is de laaste week van de schoolvakantie. Maar, er zijn deze week van maandag t/m vrijdag leuke activiteiten te doen in de Jeugdvakantieweek! Strandspelen, rope skipping, indianendorp, zelf soep maken met planten uit de natuur, waterspektakel met de brandweer, zwemdisco en nog veel meer. Mis het niet en kom gezellig langs als je zin hebt. Het programma is als volgt:

 


 

13-08-2015 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Jeugdvakantieweek van start met vliegtuigjes gooien

Zaterdag 11 juli was de aftrap van de eerste jeugdvakantieweek! Deze week vinden er allerlei activiteiten plaats in Zevenhuizen, Moerkapelle en Moordrecht. De laatste week van de zomervakantie is het de beurt aan Nieuwerkerk. Er was een goede opkomst op de eerste, zonnige dag. Zaterdag stond gymmen en freerunning op het programma; de opening bestond uit een wedstrijd papieren vliegtuigjes gooien.

De vliegtuigjes werden met veel enthousiasme gevouwen. Iedereen wilde een vliegtuigje vouwen waarmee ze heel ver konden gooien. Hier en daar werden kinderen wat geholpen door de ouders, maar dat mocht zeker de pret niet drukken. Uit ervaring kunnen de meesten nu zeggen dat het zeker niet meevalt om een goed vliegtuigje te vouwen. Nadat we met elkaar een paar keer geoefend hadden, gaf Brian het startsein om samen met de Wethouder, Andre Muller, voor de wedstrijd te gaan gooien. Andre speelde leuk op de kinderen in en maakte ze enthousiast om goed hun best te doen.  

Nadat er duidelijk was wie de winnaars waren, werden de prijzen uitgereikt.

Al met al een geslaagde ochtend. Na het gooien gingen de kinderen fanatiek verder met het Gymmen en de Freerunnig. Blijkbaar hadden ze niet echt last van de warmte.

De organisatie hoopt dan ook dat de overige activiteiten van de Jeugdvakantie week net zo gezellig bezocht worden.  Zie voor een overzicht van deze week hier het programma.

11-07-2015 • 0 reactie(s) • Reageer

Het boekje van de Jeugdvakantieweek!

06-07-2015 • 0 reactie(s) • Reageer

Jeugdvakantieweek in Zevenhuizen, Moordrecht en Moerkapelle

Al jarenlang is de Jeugdvakantieweek een traditie in gemeente Zuidplas. Organisaties en vrijwilligers slaan de handen in elkaar om gezamenlijk een week volop sport en spel aan te bieden aan kinderen van de basisschool leeftijd. De eerste week van de zomervakantie is het feest in Zevenhuizen, Moordrecht en Moerkapelle. De laatste week van de zomervakantie vindt de Jeugdvakantieweek plaats in Nieuwerkerk aan den IJssel. Twee keer een week volop vakantieplezier! Hieronder het programma van 11 t/m 17 juli.

Het programma is als volgt:

06-07-2015 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer