Stage vacatures

Stage: (Web)redacteur Jongerensite JIZU


Bedrijf: Stichting Jeugdwerk Zuidplas
Geplaatst op: woensdag  28 mei 2014
Standplaats:Nieuwerkerk aan den IJssel

Functieomschrijving

Studeer je en ben je op zoek naar een stage? Grijp dan nu je kans. We hebben per direct een stageplaats beschikbaar bij JIZU. Deze stage vraagt van je dat je zelfstandig kunt werken, creatief bent en goed bent in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Je krijgt in deze stage de kans, mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om onder begeleiding de JIZU-redactie verder vorm te geven en uit te breiden.

Je schrijft mee aan de website, denkt mee over goede content en efficiëntere werkmethoden en hebt alle ruimte om eigen ideeën vorm te geven en uit te werken. De hoofdmoot van je stage is echter het uitbreiden van het redactieteam met jongeren. Contacten leggen, netwerken, ze enthousiasmeren en het organisatorisch goed regelen dat er een stroom op gang komt van berichten, reviews,  filmpjes, animaties, polls etc. voor op JIZU.

JIZU is een website gericht op jongeren met allerlei informatie er op, algemene informatie en informatie gericht op de gemeente Zuidplas en deze regio.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou:
Je hebt een goede neus voor nieuws, je schrijft goed en snel en hebt verstand van zaken en de Nederlandse taal.  
Je bent sociaal en kan goed samenwerken met collega's en ook met de jongeren van de verder vorm te geven redactie. Openheid en goed zelfstandig kunnen werken zijn kwaliteiten van je.

We bieden je:
Een omgeving binnen een klein, dynamisch en divers team, waarin je een website leert beheren en leert hoe je redactiewerk doet. Afwisselend werk. Als stagiair(e) bij JIZU krijg je de mogelijkheid zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren en te beheren. Je kan jezelf bij JIZU als veelzijdige 'professional' bewijzen.

Bedrijfsprofiel

Stichting Jeugdwerk Zuidplas is een professionele organisatie en partner van gemeente Zuidplas voor de uitvoering van het gemeentelijk jeugdbeleid. We hebben acht personeelsleden in dienst en er werken vele vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit vijf vrijwilligers. We bieden een scala aan activiteiten en diensten voor de jeugd in Zuidplas.

Verschillende werkvormen
accommodatiegebonden jeugdwerk ('t BLOK)
ambulant werk
sportbuurtwerk en sportstimulering
het overkoepelend jeugdwerk
brede school (BRAinS)
digitaal jongeren loket (JIZU)
inlooppunt Centrum Jeugd en Gezin/JIP

 Contact:

mail: Kim@jeugdwerkzuidplas.nl of bel 0180-315381/ contactpersoon Kim Terbrack.