Vrijwilliger worden?

VRIJWILLIGERS JEUGDWERK

Ongeveer 60 vrijwilligers zijn actief voor Stichting jeugdwerk Zuidplas. Als vrijwilliger kun je uiteenlopende taken doen: achter de bar werken op kroegavonden en feesten; zo kun je mooi ervaring opdoen voor horeca-werk, DJ-zijn op feesten, PA-activiteiten zoals op-en af-bouwen bij bands, portier bij de deur, meehelpen met popfestival Greppelpop organiseren en uitvoeren e.a. festivals, captain van een avond zijn zodat je verantwoording hebt over het team, kassa opmaken etc., maar ook andere activiteiten zoals vergaderen, ideeen uitwerken tot activiteiten, samenwerken met allerlei instanties in Nieuwerkerk en werven van fondsen. Ook zijn er kinderactiviteiten zoals straatspeeldag, jeugdvakantieweek en de kidsclub, waar je mee kunt helpen of zelf iets starten.

Een paar keer per jaar zijn er speciale vrijwilligers-activiteiten zoals een actief uitje, weekendje weg, BBQ-en, Nieuwjaarsborrel en zelfs uitwisselingsprojecten (Frankrijk, Duitsland).

Cursussen voor vrijwilligers worden nu en dan in kleinere groepjes gevolgd. Zoals bijvoorbeeld sociale hygiene, PA-cursus, DJ-cursus, EHBO, cursus beveiliging.

Heb je zin om actief mee te doen met het neerzetten van het jeugdbeleid van gemeente Zuidplas, heb je een goed idee voor een feest, wil je helpen met het opzetten van stand-up comedy in 't Blok, ben je goed met: websites, striptekenen, posters&flyers ontwerpen, t-shirts ontwerpen, wil je een avond met bands regelen, iets voor kinderen organiseren of gezellig achter de bar werken op woensdag, vrijdag of zaterdagavond?

Meld je dan aan bij 't Blok:
Anton: anton@jeugdwerkzuidplas.nl / 06-57573563