Twitter

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

JWF

Even voorstellen...

Mijn naam is Luug Smit en ik ben vanuit Stichting Jeugdwerk Zuidplas werkzaam als ambulant jongerenwerker in het JWF te Moordrecht. Als het goed is, heeft u me vast al een keer ontmoet in het JWF of in de wijk. Overigens werk ik niet alleen in Moordrecht, maar ben ik ook in Zevenhuizen, Moerkapelle en Oud Verlaat actief als jongerenwerker. Het leek me een goed idee om met een Nieuwsbrief alle inwoners van de wijk op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden in het JWF en de ondersteuning die ik jongeren kan bieden. Het idee is dat u één keer per kwartaal een nieuwsbrief van mij gaat ontvangen. Daarnaast is op deze site informatie te vinden.

Wat staat er op stapel?

Hallo allemaal,  binnenkort staat de lente voor de deur met weer veel gezellige en leuke activiteiten! Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een goede samenwerking met Panas Hubungan, buurtvaders, vrijwilligers jong en oud en beheer JWF. Het afgelopen seizoen zijn er veel leuke en ook wel grote activiteiten geweest in de JWF en de wijk. Ook dit jaar staat er weer voldoende in de planning, zoals de Cola Cup, 25 april, filmavonden, zomerspelen etc etc De kidsinloop komt er ook weer aan, houd de bekende infobronnen in de gaten!

De nieuwsbrief februari 2015 jwf

Maandagavond inloopavond

Voor de wat oudere jeugd ben ik  elke maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de  JWF. Jongeren kunnen bij mij terecht met  vragen omtrent scholing, werk & inkomen, schulden etc. Geen enkele vraag is vreemd!

12-03-2015 • 0 reactie(s) • Reageer

Kidsmiddagen

Er komt ook weer een spelletjesmiddag op de woensdagen. Jeugd kan op woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur binnenkomen om spelletjes te spelen, binnen of buiten. Ook kan je onder het genot van een kop thee of koffie met je huiswerk aan de slag. Voor meer info zie: FB van Maluku Moordrecht, Panas Hubungan en onze eigen FB pagina Jwf Bunurata.  

12-03-2015 • Reageer

Sport4Work

Vanuit het jeugdwerk is er een bijzonder project opgestart, speciaal voor jongeren van 18-27 jaar die (al langere tijd) geen werk hebben. Het is een project van 11 weken, waarin jongeren aan de hand van een leerzame en sportieve training op weg worden geholpen naar een baan of opleiding. De eerste editie werd in november afgerond, hier deden 15 jongeren aan mee. Het was een groot succes!

Op 16 maart gaat de 2e editie van start. Pak deze kans en

13-02-2015 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Mail anoniem met een jongerenwerker

JIZU.nl
Dit is een website speciaal voor jongeren in de gemeente Zuidplas. Je kunt hier lezen, kijken, zoeken, testen, vragen, chatten en meer!

Vragen staat vrij!!
Opgroeien kan soms lastig zijn. Je loopt ergens tegenaan en weet niet hoe je daarmee om moet/kan gaan. Of je hebt vragen en weet niet aan we je deze vragen kunt stellen.

Wie slim is, stelt vragen
Een vraag stellen is nooit gek, of het nu gaat om verliefdheid, ruzie, ouders, seksualiteit, drugs, vriendschap, relaties, zakgeld, uitgaan, gepest worden of iets anders.

Anoniem mailen
Wil je het liefst anoniem vanuit huis of vanaf je telefoon je vraag mailen? Dat is hier op JIZU.nl mogelijk. Vul je vraag in en je krijgt z.s.m. je antwoord van de door jou gekozen jongerenwerker.

13-02-2015 • 0 reactie(s) • Reageer

Maleisische les weer gestart

Maleise les voor volwassenen is inmiddels weer gestart en met succes! Deze zijn op de maandagavonden tussen 19.00 en 20.00 uur in de JWF Voor meer info zie Juul de Keijzer. Binnenkort start Juul ook weer de Maleise les voor de kleinsten. Deze zijn op de woensdagen tijdens de kidsinloop, data: 4,18 maart/ 1,15,22 april/ 13,27 mei en 10 juni. Dat gaat weer super leuk worden!

12-02-2015 • 0 reactie(s) • Reageer

DjammmPot

Kan je een muziekinstrument spelen of kan je zingen? Kom dan langs op de dinsdagavond
tijdens “DjammmPot” in de JWF olv Oom Harry, Oom James en overige muzikanten! Houd
facebook in de gaten voor meer info.

11-02-2015 • 0 reactie(s) • Reageer