Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

RopaRock@'t Blok zaterdag 30 april

Zaterdag kun je overdag en in de avond genieten van een heel aantal bands. Zij treden allemaal belangeloos op deze dag. Popfestival RopaRock, mis het niet! Om 13.00 start het festival:

PROGRAMMA
-EMFire
-Blont
-The Frontiers
-The Empty Horse aka 2 Horsemen
-Get It On
-Fuzzy
-The Gen D Experiment
-On Candy Striped Legs
-Riddlebox
-Be Who You Wannabee
-CUM S U R (Nirvana tribute)
-aansluitend DJ Jan!

EMFire is een band die bestaat uit 4 leden..... wat vroeger 2 bands waren is nu één geworden. Deze band speelde hun eerste set op festival Blok d'HuZes in 2014 en komt graag weer spelen dit festival. Alternatieve rock met als inspiratie o.a. Heather Nova en Placebo.

Blont! Girlpower met ballen! Een B(l)ont gezelschap van 4 meiden en een Jochum. Blont! bestaat uit: zangeres Miranda, gitariste Joke, gitarist Jochem, bassiste Brendie en drummer Melanie. Een zo-goed-als-meidenband dus.  Zeer aanstekelijke pop- en rockcoversongs dus kom langs om dit b(l)onte gezelschap te zien en te horen!

The Frontiers, een jonge rockband uit Spijkenisse, bestaande uit Derk Bergman (15, gitaar/zang), Tim van den Bogaerdt (16, bas/zang), Jesper Kool (16, drums) en Thijs van der Sluijs (15, gitaar/zang). Ze spelen nu vijf jaar en spelen vooral covers. Hoewel ze druk aan het schrijven zijn voor een eigen repertoire!

The Empty Horse (deze keer 2 horsemen) is een postpunk gezelschap dat invloeden heeft van bands als Joy Division, The Fall en The Gun Club. Eigen nummers worden afgewisseld met covers maar op den duur zullen de eigen songs voorrang krijgen. Live is de band rauw en recht voor zijn raap....kortom postpunk!

Get It On is een classic rock coverband uit Rotterdam. Van The Beatles, Deep Purple en ZZ Top, het zit allemaal in het repertoire. Bij een optreden van Dit vijftal uit Zuid-Holland heeft zich gespecialiseerd in heerlijk stevige, maar vooral herkenbare classic rockcovers, afgewisseld met wat recenter rock- en popwerk. De herkenbaarheid en de kwaliteit van de nummers is zeer hoog. Het is duidelijk dat de zij met hun hart en met veel plezier spelen!

Fuzzy is een band van 4, opgericht op 27 januari 2014. Ze maken eigen nummers, uiteraard speciaal voor de optredens, maar dit doen ze vooral ook voor de lol! Lekker rocken!

The Gen-D Experiment is in eerste instantie puur getart om plezier te maken. Maar je weet wat er gebeurt als je plezier hebt! Geïnspireerd door progressieve rock helden als Pink Floyd en Marillion, ontstond steeds meer een eigen geluid. Mooie soundscapes heftige gitaarriffs, pompende beats en krachtige zang!

On CandyStriped Legs is een samenwerking tussen een schrijfster/zangeres uit Utrecht en een songwriter/multi-instrumentalist uit Bristol. On CandyStriped Legs maakt zware, duistere en atmosferische muziek; een bedwelmende tweetalige mengeling van gitaarriffs gesproken poëzie/proza, krachtige zang, diepe baslijnen en repetitieve mechanische beats.

Riddlebox is een allround Rotterdamse coverband met in hun repertoire muziek van o.a. Artic Monkeys, The Kooks en red Hot Chili Pepers.

Be Who You Wannabee bestaat uit 3 muzikanten die hun sporen op de Nederlands podia al verdiend hebben... Van feesttent tot jongerencentra, van festival tot rockcafe', Be Who You Wannabee krijgt de tent op z’n kop en dat hebben zij al bewezen op de vele festivals waar zij gestaan hebben!

CUM S U R, drie Rotterdamse muzikanten die een verantwoording voelen om de Nirvana muziek levend te houden op het podium. Een eerbetoon  met hart en ziel, zodat jong en oud alsnog de kick kunnen ervaren van de ontzettende vette muziek die Nirvana in zijn hoogtij dagen heeft gemaakt!

Dj requests
's Avonds draait DJ Jan H tot in de late uurtjes muziek op aanvraag. Voor het goede doel zijn dan speciale muziek-requests mogelijk voor één euro.


Er zijn twee Roparun teams die deze dag mede mogelijk gaan maken: Run4TheFuture en Gers!

Entree € 5,- ( kinderen tot 14 jaar gratis)
Vraag een stempel bij de kassa en je kunt de hele dag in en uit lopen!

28-04-2016